De ce AdBoost?

De ce AdBoost?

A trecut 1 an de când AdBoost ajuta companii la început de drum sau în creștere să-și gestioneze campanii de căutari în Google, în cea mai simplă manieră posibilă. Am fost întrebați de-a lungul timpului de ce AdBoost și nu direct Google Ads.

 

Promovare rapida pe Google

Contextul în StartUp

Tocmai ți-ai deschis o afacere cu entuziasm, dorințe și cu multe necunoscute. Deja ai produse sau servicii pregătite pentru audiența dorită, ai și diferențiatoare competitive – poate un preț mai bun, poate servicii în plus livrate mai rapid sau mai bine și, cu siguranță, ai vrea să afle cât mai mulți potențiali clienți de oferta business-ului tău.

Peste 92% din călătoriile digitale către ce au de oferit afacerile încep în Google, deci e lesne de înțeles că acolo trebuie să fie startup-ul tău prima dată.

 

AdBoost - pentru orice afacere

 

Căutarile Google în topul listei de priorități

Sunt atât de multe canale digitale, atât de multe opțiuni și idei de abordat, dar știm cu toții că la început ești one man show cu multe pe cap, implicit să înveți Google Ads. Te confrunți și cu greutatea asta, descoperind complexitatea platformei de promovare Google și multitudinea de indicatori de performanță pe care trebuie sa îi analizezi, iar timpul e piedica ta în acel pas.

Ai tendința să apelezi la o agenție certificată Google

Este mai mult decât firesc acest gând, agențiile cu asta se ocupa, nu!? Probabil te sperie abonamentele din ofertele primite, cât și bugetele de promvoare propuse de agenții, neștiind ce rezultate se pot obține din investiția ta, la început.

Mai mult timp, cu AdBoost

 

Nu da inapoi!

E absolut normal să te sperie o cifra mare, dar ține cont că bugetele anumitor campanii Google Ads n-au fost atât de mari din prima, s-a ajuns la acel nivel după un istoric și după multe activități de optimizare. Nu este despre suma investită ci despre ce obții din ea. Asadar trebuie să găsești altă soluție pentru te promova pe Google rapid, fără investiții enorme la început și fără să înveți complexitatea Google Ads, ai vrea să testezi acest canal să vezi ce poți obține.

 

Pasi pentru promovarea afacerii

 

AdBoost e pentru tine

AdBoost e varianta cât se poate de simplificată a platformei Google Ads, astfel că tu îți poti pune business-ul online în căutări Google, în doar câteva minute, cu investiții mici, fără să apelezi la o agenție.

Deschizi cont în 4 pași, alegând cât vrei să investești zilnic, unde vrei să afișezi anunțurile, alegi cuvinte cheie relevante afacerii tale, scrii anunțul prin care sa îi convingi pe cei care caută cuvintele alese de tine să acceseze website-ul, introduci datele firmei și cardul tău în zona securizată și asta e tot! La fiecare pas ai materiale video și scrise, menite să te ajute în procesul de creare campanie, care e de fapt deschiderea contului AdBoost.

Cautari Google, cu AdBoost

 

Tehnologia în avantajul afacerii tale

Sunt procese repetitive algoritmice pe care un expert Google Ads le face periodic. AdBoost a automatizat aceste procese, printr-o inovație tehnologică – Machine Learning dezvoltat de experți în Suedia, care lucrează pentru afacerea ta, optimizand automat zilnic campania ta, fără să îti complice viața, iar tu investești zilnic 1-2 minute din timpul tău acceptând sau respingând cuvinte cheie noi, găsite de AdBoost pentru campania ta.

 

Tehnologie inovativa AdBoost

 

Raportare simplificată

Evident că nu e de ajuns să pornești un cont AdBoost și să uiți de el. Poate că obții statistici bune și ai vrea să accelerezi rezultatele mărind bugetul zilnic, sau poate ca nu ai găsit din prima cele mai bune cuvinte cheie. Sunt câțiva indicatori esențiali pe care orice campanie online le are în vedere, pe care AdBoost îi afișează în panoul de control.

  • afișări ale anunțurilor
  • clickuri obținute
  • rată de click (afișări împărțite la click-uri)
  • costul per click
  • costul total (pe perioada analizată).

 

Expert Google Ads

 

Testează AdBoost!

Probabil că ai primit de la Google un voucher gratuit pentru testare, pe care să îl introduci în Google Ads la payments. AdBoost oferă, la fel, un voucher, doar că procesul e automat, în momentul în care activezi contul AdBoost ți se aplică automat voucherul de bun venit, fără să-l introduci manual, acesta adăugându-se la bugetul tău lunar.

 

Voucher AdBoost

 

 

Practic AdBoost democratizează accesul la promovare online, pentru orice fel de afacere, fără bariere financiare sau de expertiză.

Simplifică efoturile de marketing cu AdBoost și mult success în afaceri!

AdBoostAdBoost

Prin continuarea navigării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe Informații

Daca continuati sa navigati prin site-ul Ad Boost, aceasta actiune este perceputa ca fiind un acord al dumneavoastra. Pentru mai multe informatii puteti accesa Politica noastra de confidentialitate si Politica noastra de cookie

Închide