Cum îți creezi un cont de promovare online pe AdBoost?

‘’Munca de marketing nu se termină niciodată. Este o mișcare perpetuă. Trebuie să continuăm să inovăm în fiecare zi.’’ Iar AdBoost asta și-a propus de la bun început.

Inovația, tehnologia, creativitatea și mintea umană merg mână în mână. Iar toate acestea adunate, pot da naștere unor lucruri care să îți ușureze semnificativ viața, în timp ce adaugă plus valoare acesteia.

Așa a luat naștere AdBoost, gândit de oameni, pentru oameni… ajutați de tehnologie și inovație.

AdBoost nu este doar o platformă de promovare online în Google Ads, este un partener de afaceri. Este ajutorul tău digitalizat care are grijă ca tu sa ajungi la publicul tău țintă.

Cont AdBoost

Cum îți creezi un cont pe ad-boost.ro?

Este simplu, rapid și eficient. Primul pas este să accesezi platforma ad-boost.ro, apoi îți recomandăm să citești atent toate informațiile despre ce face platforma și cum te ajută.

După ce ai parcurs acești 2 pași, vei ajunge la secțiunea unde vei putea alege dintre 3 abonamente lunare, fiecare cu specificul ei. Alege-l pe cel mai potrivit ție și afacerii tale.

După ce ai ales abonamentul potrivit, apasă pe butonul Înregistrare. Acesta te va duce mai jos, la formularul de înregistrare unde este nevoie să introduci numele tău sau al companiei, iar ultimul câmp va fi deja completat cu abonamentul pe care l-ai ales.

După ce ai făcut acești pași simpli, mai trebui doar să dai click pe butonul final de Înregistrare.

Gata, contul a fost creat! Simplu, nu? În urma acestor acțiuni vei primi un e-mail pe adresa de email introdusă anterior, unde îți urăm bun venit și te vom ghida pas cu pas în realizarea campaniilor tale de promovare din Google.

Iată mai jos un clip video care simulează crearea unei campanii Google Ads pentru a te ajuta să înțelegi mai bine procesul. Nu uita, în caz că întâmpini dificultăți în crearea contului sau a campaniilor de promovare Google Ads, ne poți contacta oricând!

 

De ce AdBoostindicatori-de-performanta-adboost-ppc

Prin continuarea navigării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe Informații

Daca continuati sa navigati prin site-ul Ad Boost, aceasta actiune este perceputa ca fiind un acord al dumneavoastra. Pentru mai multe informatii puteti accesa Politica noastra de confidentialitate si Politica noastra de cookie

Închide